Textielverzorging Consultancy en Detectie


Deskundig advies en operationele trainingen voor wasserijen


 Vanuit de markt weerklinkt meer en meer de roep tot visuele en hygiënische kwaliteitsborging, alsook diepgaand advies, door onafhankelijke experts.

Chanua Consulting & Training 

Peter adviseert u graag over een breed scala aan onderwerpen op het gebied van industrieel reinigen: van techniek tot kwaliteit, van microbiologie tot milieu. Kortom, een objectief, efficiënt, praktijkgericht en persoonlijk advies via zaakvoerder Peter Verreycken.

  • Audit: Een onpartijdige auditing door een expert, met ruim 25 jaar ervaring in het vak, over diverse topics waarmee uw bedrijf dagelijks geconfronteerd wordt: wasprocessen, textielkwaliteit, microbiologie en hygiëne (R.A.B.C. en/of C4Q), bedrijfsoptimalisaties (water, energie, etc.). Eenmalig of op regelmatige basis, globaal of toegespitst op één onderwerp.
 
  • Diensten: i.s.m. CCD (www.ccd.eu) biedt Peter textielonderzoek (van fysische tot performancetesten, van toepassing- tot schadeonderzoek), research (gebieden als microbiologie, textiel, processen en moderne meetsystemen), diverse opleidingen die specifiek op de textielreinigingsbranche gericht zijn, etc. aan.
 
  • Producten: Voor de praktische uitvoering van het onderzoek van het wasproces, hebben wij een uitgebreid aanbod aan meetapparatuur. Daarnaast bieden we diverse proefmaterialen aan die ontwikkeld zijn om te evalueren of het doel van het wasproces wordt behaald. Praktisch en specifiek gericht op een bepaalde eis of werkingsgebied.

Chanua Consulting & Training - Detectie & opleidingen 

U wenst ondersteuning bij de opmaak van een bedrijfsopleidingsplan?

Het in kaart brengen van de opleidingsnoden van uw medewerkers door Chanua Consult als externe partner biedt u verschillende voordelen:

  • "Een verhelderende alternatieve kijk op de zaken.”
  • "De ideale manier om opleidingsnoden van nieuwe werknemers te kennen”
  • "Het is een manier om opleidingsvragen die anders nooit aan de oppervlakte zouden komen, toch te kennen”
  • "Je verhoogt de effectiviteit van opleidingen, want je weet wat nodig is”
  • “We bereiken een grotere betrokkenheid en motivatie over opleidingen, want de input komt van iedereen”
  • “Meer dan enkel opleidingsnoden worden zo gedetecteerd”

Als erkend opleider verzorgt Chanua Consulting & Training de creatie van een opleidingsprogramma d.m.v. een detectie, alsook de praktisch gerichte opleidingen. De diverse opleidingen komen in aanmerking voor de opleidingsportefeuille (werknemers paritaire comités 109, 110 en 215). 
© CHANUA Consulting & Copywriting I Website by ArtDokus I login